Reacties

Eerdere huurders  van het Boshuisje hebben vrijblijvend een reactie over hun verblijf achter kunnen laten. Er is hen gevraagd om een totaalcijfer te geven op een schaal van 1 tot 10 en een korte beoordeling  over ‘het Boshuisje en haar voorzieningen’  en   ‘Ruimte,rust en omgeving’.


Fa.v.d.Dool

(24-10-2020)
9
Het Boshuisje is zeer compleet en praktisch ingericht. Aan werkelijk alles is gedacht (van plakband tot strijkijzer). Een welkomstpakketje en een speurtocht met prijsje in de tuin vonden we een heel vriendelijk gebaar. Fijne slaapkamers en goede bedden, daardoor kwamen we echt aan onze rust toe. Voor de kinderen waren er veel spelletjes beschikbaar en ze konden zich buiten in de tuin uitleven op de trampoline en de schommel
Ruimte, rust & omgeving   
Vanuit het huisje direct de natuur in lopen met onze hond vonden we heel prettig. Het park zelf lijkt wel een bos op zich. De huisjes liggen allemaal verscholen tussen de bomen en het wandelen op onverharde wegen maakt dat beeld compleet. We hebben genoten van de vele vogels en eekhoorntjes. Omdat we midden in de natuur zaten, hoorden we geen verkeer en andere storende omgevingsgeluiden. De prachtige bostuin is netjes onderhouden.

Familie Karper

(03-10-2020)
9
Fijn en compleet vakantiehuisje met veel extra\'s en gezellig en praktisch ingericht.
Ruimte, rust & omgeving   
Veel ruimte en privacy in de bostuin. Het leeft er van de vogels en andere dieren. Geen last van vakantievierders in de directe omgeving. Heerlijke uitloop met de honden in het park en daarbuiten.

Jan en Alie

(26-09-2020)
9
Zelden zo’n (over)compleet vakantiehuisje aangetroffen. Een warm welkom in een gezellig en schoon huisje. We hebben super weer gehad, maar helaas weinig kunnen genieten van de zon op het terras. Deze stond al erg laag. Maar binnen was het ook goed toeven, zeker met het uitzicht op alle vogels en de eekhoorn in de tuin.
Ruimte, rust & omgeving   
Deze hoek van Drenthe kenden we nog niet zo goed. Nu wel, wat een mooi gebied. We hebben vele fiets- en wandelpaden gehad. En Drenthe blijft mooi. De rust bij het huisje was fijn, de tuin (je eigen stukje bos) was heerlijk om ook iedere dag even een rondje in te lopen en het huisje is ruim genoeg.

Ingrid de Jong

(27-06-2020)
9
We kunnen ons over het Boshuisje alleen maar uitdrukken in superlatieven. De inrichting, de outillage van de apparatuur en dergelijke waren prima en zo fijn dat het bed opgemaakt was en dat we konden putten uit handdoeken en keukendoeken. Beschrijvingen waren ook allemaal even duidelijk. En dan de ligging. Zo\'n heerlijke verrassende bostuin met al die spannende hoekjes en het koele prieel. En heerlijk het ruime terras. Wij hebben natuurlijk wel heel bijzonder geboft, omdat het de hele week voortreffelijk weer was en we dus steeds buiten konden eten. Kortom het was een perfecte vakantieweek, mede dankzij het comfortabele Boshuisje, de omgeving, de rust, het eekhoorntje en de vogels.
Ruimte, rust & omgeving   
We hebben genoten van de prachtige omgeving. Nooit geweten dat het Drents-Friese Wold zo mooi en afwisselend was. Dus elke dag op de fiets en weer een andere hoek ontdekt. Ook het Dwingelerveld was binnen fietsbereik.

Familie Zeisseink

(13-06-2020)
9
Wij hebben genoten van een week Boshuisje. De woning is zeer compleet ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Fijne bedden je bent \'s ochtends goed uitgerust.
Ruimte, rust & omgeving   
Genoten van de rust met op de achtergrond allerlei vogelgeluiden. Een mooi plekje met heel veel privacy. Een prachtige omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden.

Joost Kemp

(06-06-2020)
10
Het Boshuisje is prachtig gelegen, met vanuit de woonkamer een geweldig breed groen uitzicht op tuin en bomen. Dit is verreweg het meest complete huisje dat we ooit gehuurd hebben. In welk huisje kan je een wandeling maken door je eigen privé-bos over allerlei paadjes!? Ook de informatie vooraf, en de wijze van opslag is zeer duidelijk. Het voelt gelijk als thuis, ook door de persoonlijke details, zonder dat je het gevoel hebt dat het niet \'jouw\' huisje is. De gratis fietsen en fietskar waren een uitkomst, als ook de ruimte om de eigen fietsen veilig te stallen. Een heerlijke zithoek, perfecte Wifi, overal leuke boeken en strips voor kinderen, tekenspullen, etc etc.
Ruimte, rust & omgeving   
Het NP Drents-Friese Wold is een uitgestrekt gebied, met vele en goede fietspaden en bebording. Een prachtige omgeving om te ontdekken, met name te fiets. De Boterpol zelf was in juni erg rustig, geen buren gehoord of gezien. Een gemoedelijke sfeer in de lokale winkels en horeca.

Ties van Dalen

(11-04-2020)
10
Echt een TOP-huisje. Wij voelden er ons direct helemaal thuis. Er ontbreekt werkelijk aan niets. Een gezellige huiskamer met complete open keuken. Gezellige slaapkamers met prima bedden en een heerlijke douche.
Ruimte, rust & omgeving   
De ruimte, rust en omgeving: Ook hier ontbrak er werkelijk aan niets. Een zalige grote tuin met veel verrassingen (ook zeer zeker voor kinderen). Ik ga ze niet verraden. Nieuwe huurders moeten zich maar laten verrassen op de leuke plekjes die deze mooie natuurlijke tuin te bieden heeft. Volop genoten van de vele vogels en eekhoorns. Tot rust komen doe je er zeker. Wij hebben een huisje in Midden Zweden gehad dus weten wel wat stilte en rust is. Het Boshuisje doet er niet voor onder. Ligging is prachtig. Wij hebben 2 Jachthonden en daar lange wandelingen mee kunnen maken zonder in de auto te hoeven stappen. Zo vanuit het huisje de mooie natuur in. Grandioos.

Mevr. Sjoukje Dijk

(30-11-2019)
9
Het is een erg fijn huisje en van alle gemakken voorzien. Wij reisden met twee kleine kinderen en waren aangenaam verrast door de vele voorzieningen (babybedje,-stoel,-bad) Er was zelfs een traphekje boven en alle kamers hadden verduisterende gordijnen wat erg handig was voor de slaapjes overdag.
Ruimte, rust & omgeving   
Het huisje staat op een kleinschalig vakantiepark maar het voelt alsof je alleen in het bos zit. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de prachtige bostuin waar volop vogels en eekhoorns te zien zijn.

Familie Kraaijeveld

(26-10-2019)
10
We hebben een fantastische week gehad in dit gezellige huisje wat verrassend compleet is!
Ruimte, rust & omgeving   
Heerlijke rust en privacy

Familie van Lewe

(05-10-2019)
9
Heel knus huisje waar we ons direct thuis voelden. En heel compleet: van afvalzakken tot toiletpapier, spelletjes, kruiden, super handig dat dit er standaard al staat en je het niet mee hoeft te nemen.
Ruimte, rust & omgeving   
We hebben enorm genoten van ons verblijf hier, prachtige omgeving , absolute aanrader!

Familie de Ruiter

(28-09-2019)
10
Het was een heel compleet huisje met alles erop en eraan.
Ruimte, rust & omgeving   
Het huisje lag in een hele rustige omgeving, midden in de bossen in een schitterend natuurgebied.

Familie Tijssen

(27-07-2019)
8
Het 5 persoons Boshuisje is zeer goed uitgerust. Er is aan alles gedacht. Je grijpt nooit mis. De tuin biedt volop privacy en is mooi aangelegd.
Ruimte, rust & omgeving   
In de omgeving mooie fietspaden in het Drents-Friese Wold.

Jeannet en Jeroen

(20-07-2019)
8
Het Boshuisje is prachtig gelegen in een schitterende rustige omgeving en de tuin is immens en heeft meerdere zitplekken. Bij heet weer is het fijn dat er veel schaduw is. De douche is fantastisch, wat een prettige waterdruk! De keuken is van alle gemakken voorzien. Wij misten een espresso-apparaat.
Ruimte, rust & omgeving   
Fantastisch, wat een prachtige rustige omgeving en een schitterende bostuin. Voor vogelliefhebbers een paradijsje en vergeet de schattige eekhoorn niet!

Familie Strubbe

(06-07-2019)
8
Echt alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. En de douche is zalig.
Ruimte, rust & omgeving   
Het huisje ligt op een natuurpark zonder voorzieningen en verharde wegen. Het heeft een enorme tuin waarin veel vogels komen. Wij hebben zelfs een eekhoorntje gezien.

Familie van Ravenswaaij

(18-05-2019)
10
Het Boshuisje is knus ingericht en van alle gemakken voorzien. De indeling beneden is erg mooi. Alle ramen over de hele zuidzijde vonden we echt heerlijk. Waar je ook zit, je kunt altijd lekker naar buiten kijken en genieten van de vogeltjes en de eekhoorns in de mooi aangelegde en bijgehouden tuin. De bedden waren lekker stevig , dus we hebben heerlijk geslapen.
Ruimte, rust & omgeving   
Het huisje is heel rustig gelegen op een behoorlijk perceel eigen grond en op grote afstand van de doorgaande weg. In de vroege ochtend en begin van de avond zijn we diverse reeën tegen gekomen.

A Leewis

(13-04-2019)
9
Het huisje is comfortabel en van alle gemakken voorzien.
Ruimte, rust & omgeving   
Heerlijk, we hebben volop genoten.

J. Hoek van Klei

(03-11-2018)
10
Prachtig huisje, van alle voorzieningen aanwezig.
Ruimte, rust & omgeving   
Het was heerlijk toeven in de bosrijke omgeving.

dhr. Jack Peper

(20-10-2018)
9
In een woord: schitterend! Alles, echt alles was aanwezig en mocht gebruikt worden. Al met al,heerlijk om te ontstressen.
Ruimte, rust & omgeving   
mooi, groot, veelzijdig, stil, genieten...

dhr. Joska Donders

(06-10-2018)
9
Een mooi ingericht natuurhuisje met heel veel voorzieningen.
Ruimte, rust & omgeving   
Een fijne en mooie plek in het bos waar je kon genieten van de stilte en vogelgeluiden en van het dagelijkse bezoek van een eekhoorntje.

Fokko Wiersum

(25-08-2018)
10
Een huisje om je thuis te voelen en volledig te genieten.
Ruimte, rust & omgeving   
Prachtige natuur, alle ruimte en rust. Heerlijk!

Eva Meijer

(07-07-2018)
10
Een heel compleet huisje met een mooie tuin waar je goed kunt uitrusten, veel vogels te zien zijn en de natuur heel dichtbij is. Het huisje is ruimer en lichter dan op de fotos.
Ruimte, rust & omgeving   
Een prachtige omgeving. Je loopt zo de hei op of het bos in en het is er heerlijk rustig. Echt een aanrader voor mensen die van wandelen of fietsen houden. De honden vonden het ook een heerlijke plek.

Linda van Linder

(30-06-2018)
9
Ruim, compleet en een hele warme sfeer. Alles wat je nodig hebt is meer dan aanwezig in dit huisje. Je voelt jezelf er direct thuis en waant jezelf er helemaal alleen middenin de natuur. Heerlijk tot rust gekomen en een absolute aanrader voor anderen die rust en natuur zoeken.
Ruimte, rust & omgeving   
Je zit hier echt middenin het bos. Alsof er continue een vogel CD van Natuurmonumenten aan staat wanneer je in de tuin zit.

mevr. Akke Visser

(03-03-2018)
10
Een heerlijke plek om tot rust te komen!
Ruimte, rust & omgeving   
Rust, gevarieerd landschap, veel reeën en vogels, eindeloos wandelen

mevr. Marianne Verhoeks

(17-02-2018)
9
Schoon huisje; gezellig in een groene, rustige omgeving en een warm welkom. Er is werkelijk aan alles gedacht!
Ruimte, rust & omgeving   
Lekker rustig en in het groen

VERA. Kuilboer

(30-12-2017)
10
Als je binnen komt voel je meteen thuis. Nog nooit zo’n compleet huisje meegemaakt, waar je je zo welkom voelt. Alles is er.....je grijpt nergen op mis. Veel sfeer, goede meubels, gezellige inrichting en grote ramen zodat je heerlijk naar buiten (tuin) kunt kijken.
Ruimte, rust & omgeving   
Fantastisch ruime tuin, waar je niet op uitgekeken raakt. Vanuit het huisje direct het natuurgebied inlopen, waar je eindeloos veel wandelingen kunt maken. De ligging van het huisje is zo mooi en stil, geen autoweg te horen.

LEO. van Meegersen

(04-11-2017)
9
mooi huisje. Prachtige grote tuin. Gewoon heerlijk om te vertoeven.
Ruimte, rust & omgeving   
perfecte plek. Lekker rustig

mevr. S. Meerstra - van Loenen

(19-08-2017)
9
Mooi en erg compleet huisje. Prachtige bostuin. We voelden ons direct thuis. Ook onze hond heeft erg genoten. Onze dochter kon geen genoeg krijgen van de trampoline. Ook goede WiFi.
Ruimte, rust & omgeving   
Prachtige natuur, om uren te wandelen. Erg leuk om de schapen op de heide te zien grazen.

mevr. C.E. Walters-denToom

(22-07-2017)
9
Onze complimenten voor de inrichting van het huisje. Aan alles was gedacht. Van boterhamzakjes tot koffie en/of koffiepads. We vonden bij aankomst ook een warm welkom in de vorm van Drentse jam en een fles sap. Tot nu toe zijn we nog nooit terug geweest bij een huisje, maar dit is een huisje dat daarvoor wel in aanmerking komt.
Ruimte, rust & omgeving   
We hebben van de rust, ruimte en natuur genoten. Vooral veel vogels.

mevr. S. Van Egerschot

(08-07-2017)
10
Zeer goed ,mooie ruime tuin en heel goed ingericht met alles wat je nodig zou kunnen hebben.Je hoeft echt alleen je persoonlijke spullen mee te nemen
Ruimte, rust & omgeving   
Prachtige omgeving met diverse natuurgebieden bijna naast de deur

R. de Graaf

(27-05-2017)
10
Bij aankomst voelde je je al thuis, een prachtige verstilde bostuin, en een huisje met een inrichting die het thuis gevoel compleet maakt, Alles is er van vuilnis zakken tot wasmiddelen, een wasmachine/droger en een goed gevulde keuken enz.enz.
Ruimte, rust & omgeving   
Als je het over natuur rust en ruimte en natuur in de omgeving hebt mag dit natuur huisje wel 6 groene blaadjes hebben.

WM Vos

(20-05-2017)
9
Wij kregen gelijk een thuisgevoel. De 14 dagen waren voor ons veel te kort. De volledige inrichting verbaasde ons. Geweldig!
Ruimte, rust & omgeving   
Enorme rust, maar het was wel in het laagseizoen. Natuur in en rond het huisje is perfect. Ook de hele omgeving. Het zal niet vervelen.

E.Kloos

(29-04-2017)
9
Het is een zeer compleet huisje, waarin je echt welkom voelt. Er zijn boeken, spelletjes en er is aan diverse handige artikelen gedacht. We hebben er ons in de week goed kunnen ontspannen en hebben er veel plezier beleefd.
Ruimte, rust & omgeving   
Het is een heerlijk huisje, met een schitterende bostuin. Ook ben je zo op de hei. We hebben er echt genoten van de mooie omgeving.

dhr. L. van Wingerden

(15-04-2017)
10
Het huisje was verrassend compleet en van alle gemakken voorzien.
Ruimte, rust & omgeving   
Erg mooi, verrassend wisselende natuur: Bos, heide en zandgronden. Verder erg rustige omgeving met veel ruimte.

dhr. B.T. Neleman

(01-04-2017)
10
Het is gewoon compleet. zoals je een huisje zou willen.
Ruimte, rust & omgeving   
Heerlijk, wat een weldadige rust.

dhr.J.H.M.A. Römgens

(25-03-2017)
8
Van alle gemakken voorzien. Gezellig en praktisch ingericht.
Ruimte, rust & omgeving   
In omgeving zeer veel mogelijkheden om te genieten van authentieke Drentse natuur.

Mevr. P.R. Lindeboom

(05-11-2016)
10
Geweldig! Veel voorzieningen en heel erg gastvrij met alles. Zelfs een kinderfiets en een fietskar te beschikking. Goede keuken, badkamer en internet!
Ruimte, rust & omgeving   
Je ben zo in een Nationaal Park waar er veel rust, ruimte en natuur is te vinden. En alleen om het huisje heen is het ook prachtig.

Mevr. D.E.G.M. Vlooswijk

(29-10-2016)
9
Het huisje ligt niet alleen erg mooi, maar is ook van alle gemakken voorzien.
Ruimte, rust & omgeving   
Het bosje ligt in een leuk bos waar kinderen kunnen spelen. De tuin is erg leuk aangelegd en in de buurt liggen mooie heidegebieden.

Dhr. Ronald Assenbèrg

(22-10-2016)
9
We hebben het zeer goed gehad in dit vakantiehuis. Er was voor de kinderen voldoende speelmateriaal voor buiten en binnen. Het huis was schoon en is van alle gemakken voorzien en heeft veel extra's zoals het kunnen gebruiken van een fiets, extra koffie zetapparaat. Er was ook koffie,thee ed aanwezig en allerlei keukenkruiden. Zeer handig toen we iets vergeten waren te kopen. We konden het gebruiken en de volgende dag weer aanvullen. Bedden zijn prima.
Ruimte, rust & omgeving   

Dhr. J. Faber

(15-10-2016)
10
Het huis (huisje doet geen recht aan dit zeer comfortabele verblijf) is uitermate compleet ingericht en prima gemeubileerd. Bovendien is het geïsoleerd. Dit is in de koudere maanden belangrijk voor een vrijstaand huis. Binnen heerst een lekker klimaat door de uitstekend werkende centrale verwarming. Alles in dit huis klopt, alles werkt zoals het hoort - verwarming radio, tv dvd-speler etc- Kortom: een rustig vakantiehuis met ook nog eens een sympathieke eigenaar.
Ruimte, rust & omgeving   
Het huis ligt in een bos. Op het terrein zijn (gelukkig) geen voorzieningen zoals disco. winkels, zwembad etc. Toen wij er waren van 8 tot 15 oktober 2016 heerste er een serene rust. Een heerlijke ontspannen week hebben we er gehad.

Mevr. R.L. van Wouwe

(08-10-2016)
9
Een heerlijk huis voor de sportieve rustzoeker. Je hoort alleen de vogels in de mooie bostuin en een enkele blije blaf in de verte. Alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf is in dit huisje aanwezig. Het was keurig schoon bij aankomst. We willen hier graag vaker vakantie vieren samen met onze hond, die het ook heerlijk vond in de ruime tuin met allerlei paadjes van houtsnippers.
Ruimte, rust & omgeving   
Prachtig bos grenzend aan heidegebied, waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen in deze periode van het jaar. Petfect startpunt voor fietstochten door een schitterend stukje Drenthe.

Mevr. R. Slot

(01-10-2016)
10
Ruimte, rust & omgeving   
Mooie ruime tuin en weinig verkeer.

Mevr. J. Poede

(17-09-2016)
10
Alles in het huisje is aanwezig. Je kan het zo gek niet bedenken. Van bbq tot een rolletje plakband. We waren er toen het behoorlijk warm was en het huisje was door de beschitting van de bomen heerlijk koel.
Ruimte, rust & omgeving   
Dit is pas tot rust komen! Huisje ligt in het bos. Vlakbij de heide. Heerlijk om te wandelen.

Mevr. H. van Loenhout

(03-09-2016)
10
Prachtig huisje, mooi onderhouden. Voorzieningen waren uitmuntend. Prachtig mooi tuin. Aan alles is gedacht, tot in de kleinste details.
Ruimte, rust & omgeving   
Prachtig rustgebied met mooie wandel- en fietsmogelijkheden

Dhr. R.B. Rijploeg

(30-04-2016)
9
We voelden ons er gelijk thuis, gezellig, knus en van alle gemakken voorzien.
Ruimte, rust & omgeving   
Heerlijk rustig gelegen, prachtige bostuin. Veel met de honden gewandeld bij Appelscha, een mooi losloopgebied met een natte-neuzen-route : )

Mevr. L. Van der Gaag

(29-03-2016)
9
Het huisje is van alle gemakken voorzien, we vonden er alles wat we nodig hadden, allerlei voorzieningen voor de kinderen, de keuken is erg compleet uitgerust en prima bedden.
Ruimte, rust & omgeving   
De tuin alleen al is heerlijk bosrijk. Wij waren er gedurende pasen en hebben daar naar hartelust eieren verstopt. De omgeving is prachtig; een afwisseling van bossen en uitgestrekte velden. Ik ben zo de deur uitgelopen en heb heerlijk kunnen hardlopen door het bos. Een super plek!